Nederlands als tweede taal (NT2) Staatsexamen NT2

Nederlands als tweede taal (NT2) Staatsexamen NT2

flag-netherlands

Nederlands als tweede taal (NT2) Staatsexamen NT2

Je kunt het STAP-budget gebruiken om tot € 1.000 euro te besteden aan een cursus Nederlands en zo jouw taalvaardigheden verbeteren. Dit zal jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Tips van STAP-budget

Om succesvol gebruik te maken van het STAP-budget zijn hier enkele tips:
  1. Plan vooruit en meld je zo snel mogelijk aan bij de opleider om een deelnamebewijs te ontvangen, waarmee je het STAP-budget kunt aanvragen.
  2. Zorg ervoor dat je je DigiD hebt geregeld en de juiste inloggegevens bij de hand hebt. Dit voorkomt vertragingen en frustraties bij het inloggen op het STAP-portaal.
  3. Zet meerdere computers klaar om in te loggen op het STAP-portaal. De gemiddelde wachttijd is ongeveer 1 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent ingelogd om de aanvraag in te dienen en te voorkomen dat het budget op raakt.
  4. Houd rekening met het feit dat het budget voor de regeling beperkt is en er voor elk aanvraagtijdvak een studieplafond van € 36 miljoen is. Het is daarom belangrijk om snel te handelen en de aanvraag tijdig in te dienen.
Door deze tips te volgen, vergroot je jouw kansen om gebruik te maken van het STAP-budget en jouw persoonlijke ontwikkeling te bevorderen

(010) 75 00 015

stap@leerunique.nl

+31 6 40891245

Leave a Reply

Your email address will not be published.