Meteen naar de inhoud

Over Leer Unique

Wij zijn mensen die zelf het inburgeringstraject hebben afgelegd. Wij spreken uw taal en begrijpen wat uw behoeftes zijn. Wij weten wat werkt en welke methodes het beste zijn om de taal zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Leer Unique is zich bewust van wat een nieuwkomer allemaal heeft meegemaakt voordat hij aan het inburgeringstraject begint. Ons doel is dan ook om u taal van het hoogste niveau aan te bieden. 

Wij zullen u begeleiden om uw eigen weg in de Nederlandse maatschappij te vinden. Wij zullen dit doen door u naast NT2 en inburgeringslessen ook verschillende trainingen en cursussen aan te bieden die uw positie op de arbeidsmarkt zullen verbeteren.
Wij staan voor u klaar om u op een effectieve en doeltreffende manier naar uw succes te begeleiden. Wij zullen u niet alleen helpen om te slagen voor uw examens, maar ook zoveel mogelijk ondersteunen in het opbouwen van uw toekomst hier in Nederland.

Leer Unique heeft als doel om nieuwkomers te ondersteunen door goed onderwijs aan te bieden, dit is de eerste stap waarin wij u zullen begeleiden om uw integratie in Nederland te bevorderen. Daarnaast zal Leer Unique zich inzetten om u zoveel mogelijk te helpen uw positie op de Nederlandse arbeidsmarkt te verbeteren. Leer Unique is op de hoogte van de uitdagingen die u zult tegenkomen nadat u klaar bent met inburgering. Daarom zal zij haar kennis en netwerk inzetten om u hierin te begeleiden.

Bij Leer Unique vindt je allerlei cursussen die passen bij jouw persoonlijke doelstelling en die jou voorbereiden op jouw inburgeringsexamen, staatsexamen of werk. Het gehele traject is bij ons te volgen; van alfa tot aan beroepsjargon & algemene kennis. 

Bij Leer Unique leer je niet alleen de taal, maar wordt je geïntroduceerd in de Nederlandse cultuur- en samenleving. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht aangezien wij werken met kleine groepen en beschikken over een team vol passie en professionaliteit. 

Succes!