Meteen naar de inhoud

Ongeveer zes jaar geleden kwam ik in Nederland wonen. Op dit moment was ik 22 jaar oud, sprak ik de taal niet en had ik geen idee hoe Nederland precies in elkaar zat qua regels. In mijn thuisland Syrië was ik net afgestudeerd als tandarts. Helaas kon ik mijn beroep niet uitvoeren in Nederland en ging ik op zoek naar een alternatief. Via mijn begeleidster kwam ik in contact met Leer Unique. Ik meldde mijzelf aan via hun website en al snel kwam ik in contact met het team. Ik werd heel warm en vriendelijk ontvangen, wat mij direct een heel fijn gevoel gaf. Tijdens mijn traject doorliep ik verschillende cursussen, waarin ik de Nederlandse taal leerde lezen, spreken en schrijven en verdiepte ik me in de Nederlandse cultuur en alles wat zich afspeelt in het land. Dankzij de professionele en zeer goede begeleiding (en natuurlijk mijn eigen doorzettingsvermogen) lukte het mij om de mbo-opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener met succes af te ronden. Ik heb nu een fulltime baan waar ik ontzettend blij mee ben.